ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سفیدگری با آب اکسیژنه:
پنبه دارای مقادیری پیگمنت و رنگدانه های طبیعی از نوع کاروتن است که با شستشو و پخت از بین نمی روند. وجود این مواد روی کالا باعث نامطلوب شدن ظاهر کالا می شود پس لازم است که این مواد در مرحله سفیدگری از روی کالا زدوده شوند تا ظاهر مطلوب تری از کالا به دست آید.سفید گری با به کار گیری دو دسته ماده اکسید کننده رنگدانه یا احیا کننده رنگدانه امکان پذیر است.البته دسته دوم به علت امکان اکسید شدن مجدد در تماس با عوامل محیطی و بازگشت رنگ اولیه رنگدانه چندان مورد استفاده قرار نمی گیرد.