مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک
مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

مهندسی نساجی گیلان:. گیل تکس

سایت تخصصی نساجی و پوشاک

فراخوان دومین جشنواره طراحی مد و لباس «دیبا» اعلام شد

فراخوان دومین جشنواره طراحی مد و لباس «دیبا» با هدف ایجاد ارتباط بین طراحان و دانشجویان عرصه مد و لباس با مراکز صنعتی تولید پوشاک و در قالب رویداد کارآفرینی مد ولباس منتشر شد.  معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی هنر با همکاری دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر، اقدام به برپایی دومین جشنواره طراحی مد و لباس «دیبا» کرده است.

متن فراخوان این رویداد به شرح زیر است:

به منظور ایجاد ارتباط بین طراحان جوان با مراکز صنعتی تولید پوشاک و برندهای مطرح در این صنعت و کمک به تولید دانش بنیان پوشاک متناسب با نیاز جامعه، رویداد طراحی مد ولباس (دیبا)، برگزار می‌شود.

در این رویداد تنوع و نوآوری مدنظر است، تا با استفاده از تجارت سال‌های پیشین و رصد مزایا و معایب آن، با همیاری اساتید، صنعتگران و مسئولان، حرکتی صحیح در ارائه طرحهای متناسب با نیاز جامعه ایرانی پایه ریزی شود.

اهداف جشنواره:

-رواج ایده‌های خلاق و نو در پوشش جامعه

-رشد خلاقیت، استعداد و توانمندی در دانشجویان و سایر افراد توانمند در زمینه طراحی لباس

-شناسایی و معرفی دانشجویان مستعد در حوزه مد و لباس ایرانی

- تولید آثار برگزیده با همکاری بخش صنعت

- آشنایی دانشجویان برگزیده با فرایند طراحی - تولید و تجاری سازی محصولات

مخاطبان:

شرکت در این مسابقه برای عموم آزاد است. ( به صورت فردی یا گروهی)

موضوعات:

در جلسه توجیهی موضوعات مورد نظر، توسط تولیدکنندگان اعلام می‌شود.

بخش‌های رویداد:

۱- برگزاری نشست توجیهی

کلیه متقاضیان پس از ثبت نام، باید در این نشست که با حضور تولیدکنندگان برگزار می‌شود، شرکت کنند. در این نشست موضوعات طراحی، توسط تولیدکنندگان، ارائه می‌شود.

۲- مسابقه طراحی

در این بخش پس از تعیین موضوعات در نشست توجیهی توسط تولیدکنندگان، کلیه شرکت کنندگانپس از گذراندن کلاس های مشاوره و آموزش، طرح‌های نهایی خود را به دبیرخانه مسابقه ارسال کرده و در مرحلهی اول مسابقه طرح‌ها توسط تولیدکنندگان داوری و انتخاب می‌شوند.

۳- رویداد کارآفرینانه (طراحی تا تولید)

پس از انتخاب طرحهای منتخب توسط تولیدکنندگان، طراحان به واحدهای صنعتی تولید پوشاک، دعوت شده وبرای تولید آثار خود در کلیهی مراحل( از طراحی تا تولید طرح) در واحدهای تولیدی حضور می‌یابند.

در این مرحله آثار تولید شده ، مورد ارزیابی و داوری نهایی داوران قرار گرفته و به طرح برتر رویداد جایزه ویژه اهداء می‌شود.

شرایط شرکت در جشنواره:

۱- طراحی ایده‌ها باید به صورت دستی و یا با استفاده از نرم افزارهای طراحی باشند.

۲- هر طرح در برد (mood board) قطع A۲ یا A۱ ، تمام رنگی و با طراحی متعلقات و موارد دیگر باشد.

۳- طرح‌ها بایستی قابلیت تولید انبوه را داشته باشد.

۴- در شناسنامه طرح جنسیت پارچه، رنگ بندی، تصویر گسترده پشت و پیش لباس مشخص شود.

۵- محدودیتی در تعداد آثار وجود ندارد.

۶- تمامی طرحها توسط هیئت انتخاب بررسی شده و طرحهای برتر برای شرکت در بخش رویداد کارآفرینانه انتخاب می‌شوند.

۷- تنظیم زمانبندی و برنامه‌های مسابقه در اختیار دبیرخانه است و هیچ اثری پس از ورود به بخش مسابقه و ثبت در دبیرخانه، تا پایان برنامههای رویداد عودت داده نمی‌شود.

۸- دبیرخانه مسابقه مجاز است تا از آثار ارائه شده در نمایشگاه‌های مختلف و مواردی همچون کتاب، مولتی مدیا، مجموعه آثار و ویژه نامه، برنامههای تلویزونی و ... با ذکر نام طراح استفاده کند.

۹- ارسال طرح و شرکت در مسابقه به منزلهی پذیرش آیین نامه مسابقه از سوی شرکت کنندگان است.

۱۰- شرکت در نشست توجیهی مسابقه برای متقاضیان شرکت در مسابقه اجباری است .

۱۱- شرکت در کلاس‌های مشاوره و آموزش که در تاریخ های ۳۰/۹۰/۹۶، ۱۰/۱۰/۹۶ و ۲۰ /۱۰/۹۶ برگزار می‌شود برای ثبت نام شدگان نهایی الزامی است.

۱۲- طرح‌های منتخب در جشنواره بین المللی مد و لباس فجر با نام طراح، به نمایش گذاشته خواهد شد.

مهلت ثبت نام و ارسال رزومهتا تاریخ ۱۸ آذر ماه سال جاری و آدرس ایمیل jdhonar@gmail.com است. تاریخ برگزاری نشست توجیهی (حضور در این جلسه جهت شرکت در بخش مسابقه الزامی است ) نیز ۲۲ اذر ماه جاری و مکان برگزاری نشست توجیهی :تالار فارابی دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر( خیابان ولیعصر بالاتر از چهارراه ولیعصر روبروی خیابان بزرگمهر دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر) است.

جوایز:

اثر تولید شده برتر لوح تقدیر و جایزه نقدی به میزان ۱۰۰,۰۰۰.۰۰۰ریالدریافت می‌کند و سایر آثار منتخب نیزلوح تقدیر و جایزه غیر نقدیدریافت خواهندکرد.

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان انقلاب اسلامی، چهارراه ولی عصر(عج)، روبروی پارک دانشجو، کوچه شهید بالاور، شماره ۴، طبقه چهارم، جهاددانشگاهی واحد هنر است که علاقه‌مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت www.jdart.ir مراجعه و یا با شماره تلفن دبیرخانه: ۶۶۹۶۵۳۸۳تماس حاصل کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد